0

Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

Πρόγραμμα μετάβασης από το νηπιαγωγείο στην Α΄τάξη

     Μια καινοτόμος σύμπραξη με το 6ο Νηπιαγωγείο Κοζάνης υλοποιήθηκε πρόσφατα με τηλεδιάσκεψη. Με την πρωτοβουλία της κ. Χλιαρά και του κ. Μαραμή προγραμματίστηκε η σύμπραξη με κοινές δράσεις εξ αποστάσεως. Τα μεγάλα νήπια του Νηπιαγωγείου με την Δ τάξη του σχολείου μας είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν διαδικτυακά, να κάνουν φύλλο εργασίας, να ανταλλάξουν ζωγραφιές και να τραγουδήσουν από κοινού.

     Επιπρόσθετα τους φανερώθηκαν μέσα από ένα μπαούλο οι θησαυροί του δημοτικού σχολείου (βιβλία της Α΄ τάξης, τετράδια, σβήστρες, γράμματα...) και  γνώρισαν τους χώρους και τις τάξεις του "μεγάλου" για αυτούς σχολείου, το οποίο θα υποδεχθεί κάποιους από αυτούς τον Σεπτέμβριο με μια μεγάλη αγκαλιά!!!

    Η δράση αυτή αποτέλεσε το δεύτερο μέρος του προγράμματος της μετάβασης από το νηπιαγωγείο στο δημοτικό. Το πρώτο μέρος υλοποιήθηκε διαδικτυακά από την κ. Χλιαρά  και συμμετείχαν γονείς και εκπαιδευτικοί του νηπιαγωγείου. 

    Την συνάντηση τίμησαν με την παρουσία τους η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου κ. Κωστελίδου και η Συντονίστρια του Νηπιαγωγείου. Τις ευχαριστούμε θερμά για την άμεση ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα. Ευχαριστούμε και τις εκπαιδευτικούς του Νηπιαγωγείου που μοιράστηκαν τη χαρά μας και τον ενθουσιασμό μας σ' αυτήν την από κοινού σύμπραξη!!!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου