0

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018



Ευχαριστήριο του  12ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης στον κ. Δημήτριο Μ. Καλύβα


Η Διεύθυνση, ο Σύλλογος Διδασκόντων, η Ομάδα Δράσης Γονέων και οι μαθητές του 12ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Δημήτριο Μ. Καλύβα για την ανιδιοτελή προσφορά του και τη συμβολή του στη διαμόρφωση της αίθουσας της σχολικής βιβλιοθήκης.  
Η βιβλιοθήκη μεταβάλλεται πλέον σε χώρο όπου οι μαθητές μας σε ένα καλαίσθητο περιβάλλον, προσαρμοσμένο στις ανάγκες τους, δέχονται ποικίλα ερεθίσματα και καλλιεργείται με ευχάριστο τρόπο η αγάπη τους για τα βιβλία. Στη βιβλιοθήκη έρχονται σε επαφή με τη γνώση, την αναζητούν,  την επεξεργάζονται και την χρησιμοποιούν προς όφελός τους. Η αξία της εξάλλου επιβεβαιώνεται και από το Μανιφέστο IFLA/UNESCO, σύμφωνα με το οποίο η σχολική βιβλιοθήκη «…Εφοδιάζει τους μαθητές με δεξιότητες για τη δια βίου εκπαίδευση, αναπτύσσει τη φαντασία τους και τους προσφέρει τη δυνατότητα να ζήσουν ως υπεύθυνοι πολίτες».
Κατά την απονομή της τιμητικής πλακέτας



Ο χώρος της βιβλιοθήκης πριν
Ο χώρος της βιβλιοθήκης όπως διαμορφώθηκε







2 σχόλια:

  1. Εύγε! Χαίρομαι για το υπέροχο αποτέλεσμα και για την τόσο σπουδαία συνεργασία Σχολείου γονέων και παππούδων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο, στο δημιουργό και οικογενειακό μου φίλο, Τάκη Καλύβα, και στους διδάσκοντες και τη Διευθύντρια. Εύχομαι "και σε άλλα, με υγεία"
    Αστέρης Χριστοδούλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή