0

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
Μεγάλη χαρά και συγκίνηση προσέφεραν τα παιδιά του 12ου Δημοτικού Σχολείου στους γέροντες που διαμένουν στο Τιάλειο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Κοζάνης με τη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή που πραγματοποίησαν.
Η δράση υλοποιήθηκε στα πλαίσια του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας «Διοργάνωση ομάδων για την προώθηση της εθελοντικής εργασίας παιδιών και ηλικιωμένων», που υλοποιεί η Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης σε συνεργασία με το 12ο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης, για το «Ευρωπαϊκό Έτος 2012 για την Αλληλεγγύη μεταξύ των Γενεών».
Μέσα σε μια ιδιαίτερα συγκινητική ατμόσφαιρα, τα παιδιά τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια με τη συνοδεία της μαθητικής χορωδίας του σχολείου, απήγγειλαν ποιήματα, αντάλλαξαν ευχές με τους γέροντες, και τους προσέφεραν δώρα που είχαν κατασκευάσει μόνα τους .

Τις ευχές τους έδωσαν στους γέροντες και τα παιδιά ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Κοζάνης Γιάννης Σόκουτης, η Διευθύντρια του Γηροκομείου κα Σούλα Κεντεποζίδου, ο Πατήρ Παναγιώτης Τσινίδης υπεύθυνος του Γηροκομείου, η διευθύντρια κα Αραβοπούλου και οι δασκάλες του 12ου Δημοτικού Σχολείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου