0

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

12ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

 

         Αγαπητοί γονείς,

Καλή σχολική χρονιά, με υγεία, χαρά και ευτυχία, σε σας και τα παιδιά σας.

         Η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε και μαζί με τα παιδιά μας, όλοι μας ξαναμπαίνουμε στους γνώριμους ρυθμούς, πρωινό ξύπνημα, πηγαίνω σχολείο, το μεσημέρι πίσω, φροντιστήρια, γυμναστήρια, δραστηριότητες και φουλ πρόγραμμα για τον καθένα μας.

         Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων, θεσμός παλιός και γνώριμος στα αυτιά μας από τα παιδικά μας σχολικά χρόνια. Για εμένα ως κηδεμόνα, γνώριμος πλέον τον τελευταίο ενάμιση χρόνο που διατελώ ως πρόεδρος του συλλόγου μας. Αυτό που έχω να σας πω είναι ότι ο σύλλογος είναι ένα σημαντικό εργαλείο λειτουργίας και δημιουργίας νέων πραγμάτων για το σχολείο μας και τα παιδιά μας.

         Ο Σύλλογός μας, με τα λίγα έσοδα που έχει, τον προηγούμενο χρόνο κατάφερε να πραγματοποιήσει όλες τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται επί σειρά ετών. Ακόμη καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε σε ότι μας ζητήθηκε από τη Δ/νση του σχολείου για το καλό των παιδιών μας.

         Οι εποχές είναι δύσκολες και γνωρίζω ότι ο καθένας προγραμματίζει τα οικονομικά του με μεγάλη προσοχή και λεπτομέρεια. Έτσι μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε με υπευθυνότητα και χωρίς καμία σπατάλη τα χρήματα σου Συλλόγου μας, έτσι ώστε να αρκεστούμε και να λειτουργήσουμε με τις συνδρομές που συγκεντρώσαμε στην αρχή της περσινής σχολικής χρονιάς.

         Θα ήθελα με κάθε σεβασμό να σας προτείνω αλλά και να σας ζητήσω να συμμετέχετε στις εκδηλώσεις που διοργανώνει και πραγματοποιεί ο σύλλογος, διότι ό,τι γίνεται αφορά τα παιδιά μας και εμάς τους ίδιους. Είναι πολύ άσχημο για τον καλεσμένο εισηγητή αλλά και για το συμβούλιο που προσπάθησε για την εκδήλωση να μην υπάρχει η «συμμετοχή σας».

         Κλείνοντας θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι τη Δευτέρα 01 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση. Η συμμετοχή σας κρίνεται απαραίτητη, διότι θα πρέπει να εκλεγεί νέο Διοικητικό Συμβούλιο μιας και υπάρχουν γονείς – μέλη του Δ.Σ. που πλέον τα παιδιά τους έχουν αποφοιτήσει από το σχολείο μας.

         Η ώρα της Γενικής Συνέλευσης για την εκλογή του νέου Δ.Σ. ορίζεται στις 18.00 στο Σχολείο.

 

                                                            Ο Πρόεδρος του Δ.Σ

                                                            Κωνσταντίνος Κολιός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου